Inkluderte tjenester

Bombrikke

Autopass bombrikke følger med bilen. Vi har inngått samarbeid med Fjellinjen slik at alle dine bompasseringer samles og legges til på din månedlige faktura. Periodens bompasseringer vil bli viderefakturert på den månedlige samlefakturaen, slik at du får god kostnadskontroll.

Drivstoffavtale

Med Easly får du drivstoffkostnadene inn på den månedlige fakturaen slik at du har full kontroll over hva bilholdet koster deg. Du kan få opptil to drivstoffkort med gode rabatter fra disse leverandørene:

Leverandør Privat* Bedrift* Tilleggsrabatt
YX 60 øre 70 øre 20 % på olje, bilvask, rekvisita
Esso 60 øre 70 øre 20 % på bilvask
Circle K 40 øre 45 øre Cell
Shell 40 øre 45 øre Cell

*Drivstoffrabatt pr liter på pumpepris. Kontakt kundeservice@easly.no for å bestille.

24/7 veilhjelp

Med bil fra Easly har du gratis veihjelp 24/7 hele året. Får du problemer med bilen sørger vi for at den kommer tilbake på veien så raskt som mulig.

El-brikke / ladeavtale

Vi har inngått gunstige avtaler med Fortum og Grønn Kontakt. Avtalene gir 10 prosent rabatt ved hurtiglading av elbiler.

Påløpte ladekostnader vil bli viderefakturert på den månedlige samlefakturaen slik at du alltid har kontroll over kostnadene. Om du skulle miste brikken, vil vi sperre og bestille ny brikke til deg.

Alt på én faktura

Alle tjenestene du velger å legge til, som for eksempel dekkhotell eller drivstoffkort, vil bli samlet på din månedlige faktura

Fast månedspris

Du har alltid en fast månedspris for tjenestene som er inkludert i avtalen din. Løpende kostnader som bomring og drivstoff/lading kommer i tillegg, men på samme faktura.

Valgfrie tjenester

Kaskoforsikring

Vi har inngått partnerskap med Nordea som dekker følgende:

 • Får bilen din en skade som dekkes av forsikringen, får du leiebil mens din egen er på verksted.
 • Tapt eller brukket bilnøkkel erstattes.
 • Forsikringen dekker skader på egen bil ved kollisjon, utforkjøring, velting, annen ytre påvirkning og feil fylling av drivstoff.
 • Skader på bilen din ved brann, tyveri og forsøk på tyveri dekkes.
 • Knust glass og steinsprutskader på både vindu og glasstak erstattes.
 • Forsikringen dekker skader på andres eiendom, f.eks. bolig, sykkel eller hage, med opptil 10 000 000 kroner. Personskader dekkes med ubegrenset beløp.
 • Hvis fører eller passasjerer blir skadet i en ulykke, utbetales opptil 200 000 kroner ved medisinsk invaliditet og 100 000 kroner ved dødsfall. Beløpene er per person.
 • Hvis du som bileier blir part i en tvist, kan du få dekket utgifter til rettshjelp med opptil 100 000 kroner.
 • Egenandelen er på kr 10 000 kr.
Dekkhotell

Easly tilbyr trygg oppbevaring av dekkene dine på et av våre partneres dekkhoteller. Du kan selv velge mellom Bertel O. Steen Detalj, Vianor, Dekkmann eller Dekkpartner AS. I tillegg til oppbevaring, er dekkene forsikret så lenge de er lagret der. Ett hjulskift med vask per sesong er inkludert i avtalen.

Dekkene vil bli kontrollert og avbalansert ved hver sesongomlegging. Dekk som ikke er montert på bilen når du får den, blir levert direkte til dekkhotellet. Derfra blir de også hentet når bilen tilbakeleveres forhandler. Dette betyr at du slipper jobben med å hente og bringe. Dekkene vil også bli lagret ved riktig og stabil temperatur slik at deres egenskaper blir optimale gjennom hele avtaleperioden.

Service og vedlikehold

Vi har 2 typer serviceavtaler, én avtale som inkluderer utskiftning av slitedeler og én uten. Arbeidet må utføres på autorisert merkeverksted og følge det serviceprogram som er foreskrevet av bilens produsent. Service og vedlikehold inkluderer:

 • Alle kostnader for utførelse av bilens serviceprogram slik det er foreskrevet av produsent.
 • Bytte av ulike oljer og filtre.
 • Oppdatering av bilens software og kontroll av alle sikkerhetsrelaterte komponenter.
 • Kjøretøykontroll (EU kontroll) dersom dette er påkrevet i avtaleperioden.
 • Tekniske reparasjoner som skyldes normal slitasje av slitedeler i bremsesystem, styring, etc.